‫‫פאי תפוחים מעולה של אמא שלי ויויאן

פאי-תפוחים-של-אמא-שלי-ויויאןמקלפים וחותכים לרבעים 6 תפוחים, מרתיחים אותם בסיר מים עם 1/3 כוס סוכר ופרוסות לימון. מצננים.

להכנת הבצק לוקחים: 2 כוסות קמח, כוס סוכר, אבקת אפיה, 100 גר' מרגרינה או חמאה ן- 2 חלמונים, לשים היטב ומשטחים בתבנית האפיה, פורסים דק את התפוחים ומסדרים מעל ב-3 שורות בצורת מניפה,

זורים מעל קינמון וסוכר ואופים בחום בינוני (לאחר האפיה ניתן לחמם 3 כפות דבש ולהבריש בהם את התפוחים- ליצירת זיגוג מבריק).

לחצו כאן להורדת המתכון »