פאי פירות צבעוני קליל ומרענן

מתכון לפאי פירות

1. להכנת הבסיס: מערבבים היטב 50 גר' חמאה מומסת עם כוס פרורי ביסקוויטים. מהדקים בתבנית ומכניסים למקרר.

2.  להכנת הקרם: מקציפים במהירות גבוהה 1/2 חבילת שמנת מתוקה, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה: 2 כפות פודינג וניל, 2 כפות אבקת סוכר, 1/2 חבילת גבינה לבנה ו-2 כפות ג'לטין מומס ב 1/4 כוס מים רותחים. שופכים על הבסיס.

3. מסדרים מעל פרוסות פרי טרי: תותים (מומלץ!) קיווי, אפרסק, שזיף וכו'.

4. מכינים לפי ההוראות 1/2 חבילת ג'לי בטעם מתאים, שופכים מעל ומצננים, שומרים במקרר.

לחצו כאן להורדת המתכון »