עוגת שוקולד פסח

 

choclate-Passover-Cake

המצרכים:
6 ביצים מופרדות
½1 כוס שמן
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפייה
6 כפות קקאו קדושות
11/2 כוס קמח מצה

איך מכינים?
להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה. להוריד את מהירות ההקצפה ולהוסיף לאט: חלמונים, שמן, אבקת אפייה, קקאו וקמח מצה.
לשפוך על התבנית ולאפות בחום בינוני.
ואי אפשר בלי קרם… לעמיס בסיר קטן: 50 רגם שוקולד מריר, 5 כפות שמן וחצי כפית נס קפה ולשפוך בנדיבות על העוגה מייד כשהיא יוצאת מהתנור.

 

לחצו כאן להורדת המתכון »