עוגת אגוזים לפסח

 

Nut-Passover-Cake

המצרכים:
3 ביצים מופרדות
½ כוס שמן
¾ כוס סוכר
1 כוס קמח מצה
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
½ כוס אגוזים שבורים
50 גרם שוקולד מגורר

בקערה רחבה להקציף 3 חלבונים, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף לקצף יציב. להוסיף בתנועות קיפול את החלמונים והשמן, להמשיך לקפל. להוסיף את שאר החומרים ולצקת לתבנית.
לאפות בחום בינוני, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
כשהעוגה יוצאת חמה מהתנור אני מערבבת רבע כוס מים פושרים עם כפית נס קפה ומזליפה על פני העוגה. (ועכשיו לכו תשכנעו את כולם שזו עוגת פסח…)

 

לחצו כאן להורדת המתכון »