סלט חומוס "אסלי"

(מתכון של יובל בעלה של רוני)

מתכון סלט חומוס

משרים כוס של גרגרי חומוס במים למשך הלילה, למחרת – שוטפים את הגרגרים היטב ומבשלים אותם בסיר מים עם 2 כפות מלח עד לריכוך.

מעבירים שני שליש מהגרגרים לבלנדר, מוסיפים:

3 כפות טחינה

אחד וחצי כף לימון

חצי כוס מים וטוחנים.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

שופכים לקערה, מפזרים למעלה את הגרגרים הנותרים (עדיף חמים).

מוספים "סיבוב" של שמן זית משובח, מעט פפריקה אדומה או פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

לחצו כאן להורדת המתכון »